AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT
NORMATIVA LEGAL A LA QUAL ES ACULL LA WEB

PILATES CENTER CONXI MARTÍ ha adequat les dades de caràcter personal recollides en el formulari d’inscripció, i la seva web, a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y a la Llei 15/2003, del 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals del Govern d’Andorra, així com a la Llei 12/2013, del 13 de juny, pel que fa a el comerç electrònic.

TITULARITAT

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Nom: PILATES CENTER CONXI MARTÍ (des d’ara, el titular)
Número d’identificació fiscal (Principat d’Andorra): NRT: F234913E
Adreça de correu electrònic: pilatescenter.conximarti@gmail.com
web: www.pilatesandorraconximarti.com
Pots dirigir-te a nosaltres per correu electrònic o ordinari.

INFORMACIÓ BÀSICA de protecció de dades

Finalitat: La finalitat de la recollida i tractament de dades personals que et sol·licitem és per enviar-la nostra informació i promocionar-nostres productes i serveis per a la seva contractació.

legitimació: Execució d’un servei contractat, consentiment de l’interessat / representant legal i compliment d’una obligació legal.

Destinataris: Cal que compartim les teves dades amb terceres empreses i / o proveïdors de serveis quan sigui necessària la seva intervenció per a la correcta execució de les nostres activitats i projectes o per a la gestió, manteniment i desenvolupament de les obligacions contractuals que assumim amb tu, que actuaran amb adequat tractament de les teves dades.

Comunicacions: Enviament de comunicacions operatives i comercials a través de diferents mitjans (telèfon, SMS, correu electrònic, ordinari o altres equivalents).

Drets: accés, rectificació i supressió, així com altres drets, tal com s’explica en aquest document.

Reservat el dret a modificar o adaptar la present Política de Privacitat en qualsevol moment. Et recomanem revisar la mateixa, i si t’has registrat i accedeixes al teu compte o perfil, es t’informarà de les modificacions.

1.CONTACTES DE LA WEB O DEL CORREU ELECTRÒNIC

Quines dades hem recopilat a través del web?

Podem tractar la teva IP, quin sistema operatiu o navegador fas servir, i fins i tot la durada de la teva visita, de forma anònima.

Si ens facilites dades en el formulari de contacte, la teva adreça de correu electrònic, en cas que sigui necessari i per enviar-te elsnewsletter.

Amb quines finalitats tractarem les seves dades personals?

Contestar les teves consultes, sol·licituds o peticions.
Gestionar la sol·licitud interessada, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.
Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
Realitzar anàlisis i millores a la web, sobre els nostres productes i serveis.
Millorar la nostra estratègia comercial.
Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L’acceptació i consentiment de l’interessat: En aquells casos on per realitzar una sol·licitud sigui necessari omplir un formulari i fer un «clic» al botó d’enviar, la realització del mateix implicarà necessàriament que ha estat informat i ha atorgat expressament el seu consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la política de privacitat.

Tots els nostres formularis compten amb el símbol * en les dades obligatòries. Si no facilites aquests camps, o no marques el checkbox d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació. Normalment té la fórmula: «Accepto la Política de privacitat». Pots accedir a l’Avís Legal i Política de Privacitat al peu de cada pàgina.

2.CONTACTES DE L’NEWSLETTER

Quines dades hem recopilat a través del newsletter?

En donar-te d’alta en els nostres serveis, ens facilites un nom i una adreça de correu electrònic a la qual podem enviar-nostre newsletter.

Emmagatzemarem únicament el teu email a la nostra base de dades, i procedirem a enviar-te correus periòdicament, fins que demanis la baixa, o deixem d’enviar correus. La recepció d’aquest newsletter no afecta la prestació dels nostres serveis.

Sempre tindràs l’opció de donar-te de baixa, en qualsevol comunicació.

Amb que finalitats tractarem les teves dades personals?

Gestionar el servei sol·licitat.
Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
Realitzar anàlisis i millores en l’enviament de mailing, per millorar la nostra estratègia comercial.
Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L’acceptació i consentiment de l’interessat : En aquells casos on et subscriguis caldrà acceptar un checkbox i clicar en el botó d’enviar. Això implica necessàriament que has estat informat i has atorgat expressament el teu consentiment a la recepció de l’newsletter.

Si no marques el checkbox d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació. Normalment té la fórmula: «Accepto la Política de privacitat». Pots accedir a l’Avís Legal i Política de Privacitat al peu de cada pàgina.

.CLIENTS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

Per comunicacions entre les dues parts.
Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud o siguin necessaris per complir amb els serveis encomanats.
Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel Responsable.
Facturació i declaració dels impostos oportuns.
Realitzar les transaccions que corresponguin.
Gestions de control i recobrament.

3.CONTACTES XARXES SOCIALS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

Contestar les teves consultes, sol·licituds o peticions.
Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.
Relacionar-nos amb tu i en una comunitat de seguidors.
Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L’acceptació d’una relació contractual en l’entorn de la xarxa social que correspongui, i conforme a les seves polítiques de privacitat:

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php?ref=pf

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

refilo: http://twitter.com/privacy

Linkedin: http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv

Google*: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/ *(Google i Youtube)

INFORMACIÓ GENERAL POLÍTICA PRIVACITAT

la present “Política de Privacitat” té com a finalitat donar a conèixer les condicions generals que regeixen la recollida i tractament de dades personals a través del domini www.pilatesandorraconximarti.com

El Titular d’aquest domini ha publicat aquest lloc web per facilitar als potencials visitants l’accés a la informació que és interessada. La informació exposada en el lloc web es deixa a la lliure disposició dels usuaris que accedeixin al lloc web de manera particular i individual, sense cap cost. Queda expressament prohibida la comercialització del dret d’accés.

Queda expressament prohibida la còpia o reproducció total o parcial de la informació publicada mitjançant qualsevol suport electrònic (pàgines web, bases de dades o publicacions electròniques) que permeti la redifusió de qualsevol informació publicada en aquest lloc web a múltiples usuaris sense el previ consentiment per escrit del titular.

Quins canals utilitzem per obtenir les seves dades?

El Titular obté les dades de caràcter personal directament de la persona interessada a través dels següents canals:

-correu electrònic.

-formularis / qüestionaris (web , electrònics o format paper)

-Intercanvi de targetes de presentació.

-Directament dels interessats.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Les dades que el titular recapta per les diferents vies (pàgina web, correu electrònic, formularis electrònics o formularis i documents en paper) dins la seva activitat, són tractats amb les següents finalitats:

Gestionar i tramitar qualsevol tipus de sol·licitud d’informació en relació als serveis que oferim.
Mantenir informat als nostres clients i interessats sobre els nostres serveis, i sobre aquells temes que considerem siguin d’interès professional.
Processos de selecció de personal per a un lloc de treball.

Exactitud de la informació.

El Titular posa el màxim interès a l’exactitud i actualització de la informació publicada al seu lloc web. No obstant això, el titular no es responsabilitza de les conseqüències de la lectura de la mateixa.

Seguretat de la informació

El Titular pren totes les mesures adequades per protegir els accessos no autoritzats o alteracions, revelació o destrucció d’informació. Això inclou revisions internes de les nostres pràctiques de recopilació, emmagatzematge i processament d’informació, així com de les mesures de seguretat físiques i lògiques per protegir d’accessos no autoritzats als sistemes en què s’emmagatzema la informació.

Tot el nostre personal ha signat un acord de confidencialitat i coneix la política de protecció de dades, i en el cas de tercers que necessitessin o poguessin tenir accés als fitxers amb dades de caràcter personal responsabilitat del Titular, dit servei estarà regulat d’acord amb les exigències normatives en matèria de protecció de dades.

¿Incloem dades personals de terceres persones?

No, com a norma general només tractem les dades que ens faciliten els titulars. Si ens aportes dades de tercers, hauràs amb caràcter previ, informar i sol·licitar el seu consentiment a aquestes persones, o en cas contrari ens eximeixes de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquest requisit.

I dades de menors?

No tractem dades de menors de 14 anys. per tant, l’usuari s’ha d’abstenir de facilitar-los si no té gran o, si és el cas, de facilitar dades de tercers que no tinguin aquesta edat. El Titular s’eximeix de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquesta previsió.

¿Farem comunicacions per mitjans electrònics?

Només es realitzaran per gestionar la teva sol·licitud, si és un dels mitjans de contacte que ens has facilitat.

Si fem comunicacions comercials hauran estat prèviament i expressament autoritzades per tu.

Què pots fer si no vols rebre comunicacions comercials?

De conformitat amb la LSSSI podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció així com manifestar la seva oposició a rebre informacions publicitàries, enviant un correu electrònic des del compte a donar de baixa amb la paraula “BAIXA” en l’assumpte, a la següent adreça: pilatescenter.conximarti@gmail.com

Quins Drets tens?

A saber si estem tractant les teves dades o no.
A accedir a les teves dades personals.
A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessaris per als fins per als quals van ser recollits o si ens retires el consentiment atorgat.
A sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en alguns supòsits, en aquest cas només els conservarem d’acord amb la normativa vigent.
A portar les teves dades, que et seran facilitats en un format estructurat, d’ús comú o lectura mecànica. Si ho prefereixes, els hi podem enviar a nou responsable que ens designis. Només és vàlid en determinats supòsits.
A presentar una reclamació davant l’Agència Andorrana de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament.
A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.

Si modifiques alguna dada, t’agraïm que ens ho comuniquis per mantenir-los actualitzats.

Quan exerceixis els seus drets de supressió, oposició, limitació o ens retiris el teu consentiment, PILATES CENTER CONXI MARTÍ deixarà de tractar les teves dades, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Tots aquests drets podràs exercitar-los dirigint-te a nosaltres amb la referència «proteccción DE DADES» a les següents adreces:

PILATES CENTER CONXI MARTÍ

Av. Esteve Albert, 13-15, Bloc B, 1r – porta 6

AD700 ESCALDES-ENGORDANY

PRINCIPAT D’ANDORRA

O bé, en la direcció d’e-mail : pilatescenter.conximarti@gmail.com

Tenim formularis per a l’exercici dels teus drets, demana’ns-els per email o si ho prefereixes, pots fer servir els elaborats per l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA).

Recorda sempre que exercitis algun dels drets que t’hem exposat, que aquests formularis han d’anar signats electrònicament o anar acompanyats de fotocòpia de DNI o passaport, això perquè ens permeti comprovar la teva identitat.

Si et representa algú, has adjuntar-nos còpia del seu DNI o passaport, o que el signi amb la seva signatura electrònica.

Els formularis poden ser presentats presencialment, enviats per carta o per mail a la direcció del Responsable dalt referenciada.

Així mateix, si no estàs d’acord amb com hem atès els teus drets, podràs presentar una reclamació davant l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA), a través de la pàgina web www.apda.ad/ca.

Quant triguem a contestar-te a l’Exercici de Drets?

Depèn del dret, però com a màxim en un mes des teva sol·licitud, i dos mesos si el tema és molt complex i et notifiquem que necessitem més temps.

¿Tractem galetes?

El lloc web pot utilitzar cookies (petits arxius d’informació que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina) per dur a terme determinades funcions que són considerades imprescindibles per al correcte funcionament i visualització del lloc web. Les cookies utilitzades en el lloc web tenen, en tot cas, caràcter temporal i no comporten a un tractament de dades personals, amb l’única finalitat de fer més eficaç la seva transmissió ulterior, i es podrien mantenir amb l’objecte de conèixer les preferències de l’usuari i fer-li arribar informació referida als continguts del seu interès.

Aquest lloc web pot utilitzar tres tipus de galetes:

Galetes de sessió: Aquelles utilitzades per emmagatzemar dades de l’usuari que accedeix a una pàgina web (sistema operatiu, tipus de navegador, idioma), per facilitar la navegació.
galetes tècniques: Aquelles que permeten utilitzar elements de seguretat durant la navegació, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió i accedir a parts d’accés restringit, entre altres funcions.
galetes Analítiques: Aquelles que li permeten conèixer nombre de pàgines visitades, sessions visitades, temps de navegació, adreça IP i dominis des dels quals s’accedeixen.
La informació emmagatzemada s’utilitza per conèixer la freqüència de visites i les preferències en referència als continguts de les pàgines que es visiten, etc.. Si no desitja permetre la instal·lació de cookies al seu ordinador haurà de configurar el seu navegador a aquest efecte. Per configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar, per defecte, totes les galetes, o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada cookie i decidir, en aquest moment, la seva implantació o no al seu disc dur. per a això, li suggerim la secció d’ajuda del seu navegador, per saber com canviar la configuració que actualment empra.

Adreces IP: els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc..

Els tercers amb els quals s’ha gestionat algun servei per al qual és necessària la utilització de cookies són:

El Titular declina qualsevol responsabilitat respecte al contingut i veracitat de la informació i polítiques de privacitat relatives a les galetes de tercers. Per a més informació sobre l’ús de cookies en aquest Lloc Web l’Usuari pot sol·licitar-la a través del formulari de contacte.

El present lloc web pot utilitzar Google Analytics, una eina d’analítica de web prestat per Google, Inc, el domicili social està ubicat a 1600 Amphitheatre Parkway, Vista de muntanya (Califòrnia), Califòrnia 94043, Estats Units. Amb aquesta funció l’Titular saber el grau d’implicació dels Usuaris amb el Lloc Web, amb la possibilitat de consultar diversos informes en què es descriu com interactuen els Usuaris amb el lloc web amb el propòsit de millorar-. Google Analytics recull informació de forma anònima, és a dir, informa de les tendències del lloc web sense identificar als seus usuaris. Google Analytics fa servir galetes d’origen, que són arxius de text ubicats a l’ordinador, per fer un seguiment de les interaccions dels Usuaris en el Lloc Web. Aquestes galetes s’utilitzen per emmagatzemar informació com, per exemple, l’hora de la visita, si l’Usuari ha estat abans en el lloc i quin lloc li ha recomanat a l’Usuari visitar aquest lloc web en qüestió. Els navegadors no comparteixen galetes d’origen d’un mateix domini. Tots els equips i dispositius connectats a Internet tenen assignat un nombre exclusiu que es coneix com la direcció de protocol d’Internet o adreça IP. Ja que aquests números es solen assignar en funció del país, les adreces IP sovint s’utilitzen per identificar el país, l’estat i la ciutat des de la qual l’equip es troba connectat a Internet. Google Analytics registra l’adreça IP dels usuaris que visiten el lloc web per a que el Titular pugui saber des de quina punts del planeta s’està visitant el lloc. Aquest mètode s’anomena geolocalització d’IP. Google Analytics no proporciona informació sobre l’adreça IP real. Les condicions d’ús de Google Analytics prohibeixen el seguiment o l’obtenció de dades personals que identifiquin una persona (com per exemple, el nom, l’adreça de correu electrònic o les dades de facturació, així com altres dades associades) mitjançant Google Analytics o bé l’associació d’informació personal amb dades d’analítica web. El Titular pot controlar la informació que pot utilitzar Google i decidir si vol que Google faci servir aquestes dades o no a través de les opcions per compartir dades de Google Analytics. Les dades serveixen per millorar els productes i serveis de Google. Per tal d’oferir als usuaris més opcions pel que fa a la forma que té Google Analytics de recollir les seves dades, s’ha creat el complement d’inhabilitació per a navegadors de Google Analytics. Aquest complement indica al codi JavaScript (ga.js.) d’Analytics que la informació sobre la visita al lloc web no s’ha d’enviar a Google Analytics. No obstant això, no impedeix que s’enviï informació al propi lloc web o a altres serveis d’anàlisi web. L’Usuari podrà rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador no obstant això, l’Usuari ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui usar la plena funcionalitat d’aquest lloc web. En utilitzar aquest Lloc Web l’Usuari consent el tractament de la seva informació per Google i el titular en la forma i per als fins dalt indicats. Per a més informació sobre aquesta eina i la política de privadesa de Google es recomana als Usuaris que visitin el següent enllaç: http://www.google.es/intl/es/policies .

Durant quant de temps anem a mantenir les teves dades personals?

Les dades personals seran mantinguts mentre segueixis vinculat amb nosaltres.

Un cop et desvincules, les dades personals tractades en cada finalitat es mantindran durant els terminis legalment previstos, inclòs el termini en què un jutge o tribunal els pugui requerir atenent al termini de prescripció d’accions judicials.

Les dades tractades es mantindran fins que no expirin els terminis legals al·ludits anteriorment, si hagués obligació legal de manteniment, o de no existir aquest termini legal, fins que l’interessat sol·liciti la seva supressió o revoqui el consentiment atorgat.

Mantindrem tota la informació i comunicacions relatives als clients o a la prestació del nostre servei, mentre durin les garanties o responsabilitats dels nostres productes o serveis, per atendre possibles reclamacions.

USUARIS

L’accés i / o ús d’aquest portal propietat del Titular atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i / o ús, les condicions generals d’ús aquí reflectides. Les esmentades Condicions s’aplicaran independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d’obligat compliment.

ÚS DEL PORTAL

www.pilatesandorraconximarti.com proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (des d’ara, «Els continguts») a Internet pertanyents al titular o als seus llicenciants als quals l’usuari pugui tenir accés. L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts. En aquest registre l’USUARI serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Com a conseqüència d’aquest registre, l’USUARI se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer un ús diligent i confidencial de la mateixa. L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que el Titular pot oferir a través del seu portal i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, a no emprar-los per (jo) incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe ia l’ordre públic; (ii) difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, il·legal-pornogràfics, d’apologia del terrorisme o que atempti contra els drets humans; (iii) provocar danys en els sistemes físics i lògics del Titular, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats; (iv) intentar accedir i, si és el cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges. El Titular es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornografia, que atemptin contra la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública o que, segons la seva opinió, no resultessin adequats per a la seva publicació. En qualsevol cas, el titular no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través dels fòrums, xats, o altres eines de participació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El Titular per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, els textos de programari; marca els logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etcètera), titularitat del Titular o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització del titular. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat del Titular. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari s’haurà d’abstenir de suprimir, canvi, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat al les pàgines del Titular.

ADRECES IP

Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquesta es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc..

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

El Titular no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-.

MODIFICACIONS

El Titular es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats al seu portal.

ENLLAÇOS

En el cas que en www.pilatesandorraconximarti.com es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, el titular no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas el titular assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs d’Internet. Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

DRET D’EXCLUSIÓ

El Titular es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a portal i / o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.

GENERALITATS

El Titular perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA

El Titular podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

SEGURETAT

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades en la indústria, Com contes tallafocs, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l’objecte d’evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquests fins, l’usuari / client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre el Titular i l’USUARI es regirà per la normativa andorrana vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals que correspongui.

Data de l’última modificació / actualització del present avís legal: 26/05/2020

Per a qualsevol consulta, pot contactar amb PILATES CENTER CONXI MARTÍ al correu electrònic pilatescenter.conximarti@gmail.com