Sabem que ara no poden fer classes Comunals pel Covid19.

Us proposem sessions de Pilates adaptades totalment a vosaltres per un preu molt ESPECIAL

Si veniu en un horari comprés entre:

Matí: de 9h a 12h30

Tarda: de 16h a 18h

TENIU PREU ESPECIAL

 

 

 

Pilates Center CM aquesta temporada es presenta INNOVADORA.


No podem permetre que els nostres clients perdin ni un sol dia de millorar el seu cos


Primera classe de prova gratuïta

Totes les classes per zoom, de manera molt senzilla.

Fins al dia 9 sense matrícula

 

Confirma la teva plaça el més aviat possible, les places són limitades!

Contacta’ns a través del formulari de la nostra pàgina web www.pilatesandorraconximarti.com

 

 

Pilates Center CM segueix amb el seu programa de formacions i es prepara per a una nova temporada plena de novetats. La nova era de Pilates Center CM segueix amb el seu projecte de formar a professionals del sector o ampliar coneixements als amants del Pilates i altres modalitats.

Les formacions i workshops a Andorra per els mesos de Setembre i octubre són:

  • 19 de setembre: formació de Hipopresius matí i tarda per només 100€
  • 19 de setembre: workshops de recuperació de genoll amb reformer, recuperació mobilitat columna vertebral amb Mat, recuperació lumbo-dorsal amb material petit i exercicis de reformer avançat. Els preus dels workshops són: – Un workshop 50€, – Dos workshops 90€, -Tres Workshops 125€ – Quatre workshops 160€. Pots escollir els que vulguis!
  • 10 i 11 d’octubre formació Reformer per només 150€

Formacions completes per tota mena de modalitats impartides per Tiffany Borrà, llicenciada en Fisioteràpia, la nostra Conxi Martí llicenciada en INEF i formada pels millors instructors de Pilates a Espanya i Estats Units i Natalia Gramaglia, llicenciada en INEF i professora de Pilates, col.laboradora de Pilates Center CM.

Confirma la teva plaça abans del 31 d’agost les places són limitades!

Contacta’ns a través del formulari de la nostra pàgina web www.pilatesandorraconximarti.com

Vols millorar la teva tècnica o simplement ampliar els teus coneixements? Pilates Center CM organitza la primera formació doble! 

El 18 i 19 de Juliol Pilates Center CM organitza la seva ja famosa i sol·licitada Formació de Pilates Mat; i el 8 i 9 d’agost la Formació Reformer. Quatre dies de coneixements teòrics i pràctics del món Pilates impartits per la Professora de Pilates Conxi Martí. 

Formada entre Europa i els Estats Units, Conxi Martí apunta a crear nous professionals donant un valor i sobretot professionalitat a una modalitat que cada vegada més té més fans al voltant del món.

Dues formacions a preus especials de 150€ cadascuna i si t’inscrius a les dues et rebaixem encara més el preu 250€! No t’ho pensis i demana’ns més informació a través del formulari de la pàgina web o directament escriu-nos un correu electrònic a pilatescenter.conximarti@gmail.com 

Pots triar l’una o l’altra o les dues! Obtindràs un certificat d’assistència i el manual teòric.