Classes individuals.

El centre de Pilates Center Conxi Martí ofereix tot tipus de classes individuals, des de Pilates Mat a Pilates Zenga, Ioga o Entrenaments Funcionals. Podràs triar entre 10 tipus diferents de classes que s’imparteixen setmanalment per professors qualificats i certificats als Estats Units. Si en canvi no saps que és el millor per a tu, contacta’ns i et donarem més informació i un estudi gratuït del teu cas. No tenim ni matrícula ni mínims de permanència!

Pilates Zenga: Cansada de tot el convencional? Prova ara el nou i exclusiu Pilates Zenga! Només ho trobaràs en el Pilates Center Conxi Martí. Nouvingut dels Estats Units a Andorra no deixis passar l’ocasió de mantenir-te en forma amb noves modalitats.

Pilates / Ioga Aeri: Si t’agraden les emocions però no vols renunciar a les bones sensacions del Ioga o del Pilates, aquesta és la teva modalitat. Postures i moviments acrobàtics impartits pel nostre personal qualificat.

Keizer Infinity: Si el que vols és un entrenament d’alt rendiment, el que cerques és Keiser Infinity. Podràs entrenar tot el cos amb la Functional Trainer de la sèrie Infinity de Keiser. Revolucionaria màquina d’entrenament amb resistència per tot tipus d’exigències, des de rehabilitació fins a un àmbit Esportiu d’alt rendiment.