Classes ONLINE.

Pilates Center Conxi Martí arriba a la teva casa amb les diferents modalitats d’entrenaments i classes online. Tant si vols que et segueixi un professional com si vols entrenar-te sol des d’un racó de la teva casa, oferim una gamma variada de solucions adaptades als clients més exigents, sense pagar matrícules ni un mínim de permanència!

Classes online o entrenaments online: entrenaments personals dirigits a persones que tenen poc temps per a desplaçar-se, els agrada entrenar des de casa o simplement viatgen sovint però no volen renunciar a mantenir-se en forma amb el seguiment d’un professional. Oferim diversitat d’entrenaments adaptat a tota mena d’exigències i ens adaptem a qualsevol exigència que puguis tenir. Demana ara informació.

Canal YouTube: Si el que vols és mantenir-te en forma però no saps tots l’exercicis, t’oferim el nostre canal YouTube, una infinitat de vídeos nous setmanals gravats per a tota mena d’entrenaments. Subscriu-te al nostre canal YouTube per només 10€ al mes.