Clases individuales.

El centro de Pilates Center Conxi Martí ofrece todo tipo de clases individuales, desde Pilates Mat a Pilates Zenga, Yoga o Entrenamientos Funcionales. Podrás elegir entre 10 tipos diferentes de clases que se imparten semanalmente por profesores cualificados y certificados en Estados Unidos. Si en cambio no sabes que es lo mejor para ti, contáctanos y te daremos más información y un estudio gratuito de tu caso. No tenemos ni matrícula ni mínimos de permanencia!

Pilates Zenga: Cansada de tot el convencional? Prova ara el nou i exclusiu Pilates Zenga! Només ho trobaràs en el Pilates Center Conxi Martí. Nouvingut dels Estats Units a Andorra no deixis passar l’ocasió de mantenir-te en forma amb noves modalitats.

Pilates/Ioga Aeri: Si t’agraden les emocions però no vols renunciar a les bones sensacions del Ioga o del Pilates, aquesta és la teva modalitat. Postures i moviments acrobàtics impartits pel nostre personal qualificat.

Keiser Infinity: Si el que vols és un entrenament d’alt rendiment, el que cerques és Keiser Infinity. Podràs entrenar tot el cos amb la Functional Trainer de la sèrie Infinity de Keiser. Revolucionaria màquina d’entrenament amb resistència per tot tipus d’exigències, des de rehabilitació fins a un àmbit Esportiu d’alt rendiment.